ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درس دانش آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳) یک‌میلیون تومان متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان کشوری واریز می‌شود، اما برای بازنشستگان تأمین اجتماعی، نه (یکم مرداد ۱۴۰۳) چند راهکار مناسب برای تحمل راحت گرمای شدید این روز‌ها تصادف دو خودرو سنگین در بزرگراه مشهد _ باغچه یک کشته برجای گذاشت (یکم مرداد ۱۴۰۳) تب، سردرد و بدن درد مهمترین علائم بیماری تب دنگی است چه عواملی زمینه‌ساز انسداد سینوس‌ها و ایجاد بیماری سینوزیت می‌شوند؟ فعالیت ۹۵ خانه نگهداری از فرزندان بی‌سرپرست در خراسان رضوی افزایش ۱۹ درصدی بارندگی‌ها در کشور نسبت به سال آبی گذشته اعترافات قاتل سنگدل به قتل نگهبان گاراژ با ضربات سنگ دستگیری فالگیر شیطان‌صفت به جرم آزار و اذیت زن جوان دستگیری متهم به قتل مسلحانه مدیرعامل شرکت ساختمانی در سهروردی
سرخط خبرها

کاهش ۳۳ درصدی خطر مرگ بیماران قلبی با تولید قرص جدید + جزئیات

  • کد خبر: ۱۲۳۷۱۷
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۹
کاهش ۳۳ درصدی خطر مرگ بیماران قلبی با تولید قرص جدید + جزئیات
محققان قرص جدیدی ساخته‌اند که از سه داروی متفاوت تشکیل شده و می‌تواند تا ۳۳ درصد ریسک مرگ را در بیماران قلبی کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، پلی پیل یا قرص ترکیبی جدیدی که توسط محققان اسپانیایی توسعه پیدا کرده، ریسک سکته و مرگ بر اثر بیماری‌های قلبی عروقی را تا ۳۳ درصد کاهش می‌دهد. این قرص در واقع ترکیبی از چند داروی قلبی است که معمولا پس از حملات قلبی برای بیماران تجویز می‌شود.

گروهی از محققان مرکز ملی تحقیقات قلب و عروق اسپانیا سه دارویی را در یک قرص ترکیب کرده‌اند که پس از حملات قلبی به بیماران داده می‌شود. این دارو‌ها شامل رقیق‌کننده خون، کاهش‌دهنده سطح کلسترول و پایین‌آورنده میزان فشار خون هستند. آن‌ها ۵۰ نمونه از این قرص ترکیبی را آزمایش کرده‌اند تا بالاخره به نمونه‌ای با بیشترین اثربخشی برسند.

پژوهشگران برای مطالعات خود ۲۴۹۹ نفر را از هفت کشور دعوت کردند. همه آن‌ها سابقه حمله قلبی داشتند و به گروه‌های تصادفی تقسیم شدند تا این دارو موسوم به «ترینومیا» یا یک درمان استاندارد (یعنی دارو‌های جداگانه) را دریافت کنند.

آن‌ها در طول سه سال فهمیدند نرخ مرگ و میر در کسانی که پلی پیل دریافت کرده بودند ۳۳ درصد کمتر از گروه دیگر بود. در این گروه ۴۸ نفر و در گروه افرادی که دارو‌های جداگانه دریافت می‌کردند،  ۷۱ نفر جان باختند.

محققان همچنین چهار مشکل قلبی عروقی بزرگ دیگر را تحت نظر گرفتند: مرگ بر اثر مشکلات قلبی، حملات قلبی غیرکشنده، سکته‌های قلبی غیرکشنده و انسداد شریان‌های خون‌رسان. نتایج بررسی‌ها نشان داد که مقدار ریسک در بیماران با دریافت این پلی پیل در هر چهار مورد ۲۴ درصد کمتر می‌شود.

مشکل قرص‌های متعدد این است که اکثر بیماران به مصرف آن‌ها پایبند نمی‌مانند. تحقیقات نشان داده که کمتر از ۵۰ درصد بیماران به مصرف همه دارو‌های خود ادامه می‌دهند. اگرچه افراد تا مدتی پس از حملات قلبی تمام قرص‌های خود را مصرف می‌کنند، اما پس از چند ماه دیگر به درمان خود متعهد نمی‌مانند.

از این رو، پلی پیل‌ها می‌توانند فواید بیشتری داشته باشند و بیماران را به دنبال کردن دارو‌های خود پایبندتر کنند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->